Footy

Представяме ви FOOTY Smart кори : Проследявайте играта си като професионалист

Детският и масовият футбол преминават през технологична революция, като технологиите трансформират начина, по който играем, тренираме и се занимаваме със спорта. През последните години „технологиите за проследяване на играчи“ бяха само луксът за елитните клубове в Западна Европа . И това е причината, поради която от FOOTY създадохме Footy Smart кори –  новаторска иновация, която революционизира детският и масовия футбол по вълнуващи нови начини.

В тази статия ви каним да откриете някои от изключителните характеристики и предимства, които отличават FOOTY.

Концепция : Преосмислен футбол

FOOTY Smart кори безпроблемно интегрират подобрени процесорни единици и усъвършенствана сензорна технология с предпазители за пищяли. И чрез мобилно приложение INSAIT JOY предоставя на играчите и треньорите 16 основни показателя, позволяващи им да получат конкурентно предимство чрез отключване на по-задълбочено разбиране на тяхната сила и слабост, като по този начин максимизират представянето както никога досега.

Концепция, родена през 2018 г., INSAIT JOY се стреми да включи технология за проследяване на играчи с геймификации и стимули, за да:

  • Усъвършенствана преносима технология достъпна за всеки;
  • Стимулиране и насърчаване на развитието и ангажираността на играчите; 
  • Свържете играчите си и подсилете съществуващите футболни общности

Откакто концепцията беше реализирана в продукт преди 3 години, INSAIT JOY се ползва с доверието на хиляди футболисти, клубове и федерации по целия свят. Нашата концепция и нашата авангардна технология получиха признание от уважавани организации, спечелвайки ни място като един от петте финалисти в 2022 UEFA Reimagine Football Challenge – инициатива, стартирана от UEFA, KNVB, City Football Group и Johan Cruijff ArenA. 

Защо СМАРТ кори?

За разлика от много други футболни носими технологии, които поставят тракерите в жилетки, прасеца на ръкавите или каишките, FOOTY поставя тракерите в предпазители за пищяла. Ключов фактор е, че с формата на стандартно футболно оборудване, интелигентните предпазители за пищяли FOOTY Smart кори са проектирани да накарат играча (или опонентите) да не чувстват нищо друго освен хубав чифт предпазители за пищяли. Те защитават потребителя, като в същото време измерват производителността. Тракерите са 100% вградени, така че играчите да могат да се насладят на играта, докато тя няма да им създаде усещане за чужди обекти.

Помислихме за много различни форми на хардуер от предпазителите за пищяли в ранния етап на разработка, като жилетки, ръкави за прасеца, тракери на ремъци за зацепки, колене или дори глезени. Но в крайна сметка предпазителите за пищяла се открояват като оптималното решение, защото не искаме потребителите да се чувстват разсеяни от някакви чужди предмети или да продължават да се притесняват, че техните тракери могат да паднат, да се повредят или наранят себе си или дори противниците по време на телесни контакти. Най-важното, което правят FOOTY Smart кори е, че измерват и ТЕХНИЧЕСКАТА част на футболиста , а това няма как да е възможно , ако не е поставено на краката (няма как иначе да измери амплитудата, силата на удар, балансът между удобен и неудобен крак, както и другите статистики). 

Геймификация на приложението

Разбираме, че сложните статистически отчети могат да бъдат огромни и неангажиращи, особено за младежи и аматьори. Ето защо нашите приложения безпроблемно интегрират данни за проследяване с атрактивни и лесно разбираеми концепции. Елементи на геймификация като подобни на FIFA карти с рейтинг на играчите, ниво нагоре, класации,  постижения и тенденции добавят допълнителен слой мотивация, дисциплина и насърчават чувството за постижение и здравословна конкуренция между играчите. И най-добрата част? Не се изисква абонаментна такса! FOOTY предоставя просто и ясно решение, за да получите представа за вашата игра. Няма скрити такси. Няма повтарящи се такси.


Във FOOTY сме поели ангажимент да обърнем спада в процентите на участие във футбола и да увеличим процента на отпадане, като вдъхновим по-голяма ангажираност в спорта. Нашият софтуерен дизайн привлича вниманието на играчите, подхранвайки страстта им към играта и създавайки управлявана от общността платформа, която подхранва растеж, приятелство и дългосрочен ангажимент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *