Политика за поверителност на footy.bg

Ние се отнасяме много сериозно към поверителността на личните данни на нашите клиенти. Тази политика за поверителност определя как събираме, използваме и защитаваме вашата лична информация, когато използвате нашия уебсайт или купувате нашите продукти. Използвайки нашия уебсайт  се съгласявате с условията на тази политика за поверителност.

Каква информация събираме?

Когато използвате нашия уебсайт ние събираме лична информация като, например, вашето име, имейл адрес, пощенски адрес, телефонен номер и информация за плащане. Може също така да събираме информация за използването на нашия уебсайт от ваша страна, като вашия IP адрес и хронология на сърфиране.

Как използваме вашата информация?

Можем да използваме вашата лична информация за следните цели:

  • За да обработваме вашите поръчки и да ви предоставяме нашите продукти и услуги.
  • За да комуникираме с вас относно вашите поръчки, запитвания за обслужване на клиенти и други въпроси, свързани с нашите продукти и услуги.
  • За подобряване на нашия уебсайт, продукти и услуги.
  • За да ви изпращаме промоционални имейли и други маркетингови материали (ако сте ни дали съгласието си).
  • За да спазваме законовите задължения и да защитаваме правата си.


    Как защитаваме вашата информация?

    Ние използваме различни мерки за сигурност, за да защитим вашата лична информация от неоторизиран достъп, използване или разкриване. Тези мерки включват физически, електронни и процедурни гаранции, като защитни стени, криптиране и защитени с парола акаунти.

Споделяме ли вашата информация с трети страни?

Възможно е да споделим вашата лична информация с доставчици на услуги трети страни, които ни помагат да работим с нашия уебсайт, да обработваме плащания или да ни предоставят други услуги. Тези доставчици на услуги са договорно задължени да защитават вашата лична информация и да я използват само за целите, за които ние им я разкриваме.

Може също така да споделяме вашата лична информация с държавни органи или други трети страни, както се изисква от закона или за защита на нашите законни права.

Вашите права и избор

Имате право на достъп, коригиране или изтриване на вашата лична информация, която съхраняваме за вас. Вие също имате право да възразите срещу обработването на вашата лична информация и да оттеглите съгласието си да получавате маркетингови съобщения от нас.

За да упражните правата си или да отправите каквито и да е запитвания или оплаквания относно нашата обработка на вашата лична информация, моля, свържете се с нас, като използвате информацията за контакт, предоставена по-долу.

Промени в тази политика за поверителност

Ние си запазваме правото да променяме тази политика за поверителност по всяко време. Ще ви уведомим за всякакви съществени промени, като публикуваме актуализираната политика на нашия уебсайт или като ви изпратим имейл.

Свържете се с нас

Ако имате някакви въпроси или притеснения относно нашата политика за поверителност или нашата обработка на вашата лична информация, моля, свържете се с нас.