Настоящите общи условия уреждат взаимоотношенията между ФУУТИ ЕООД – ползвател на домейна (наричан по-долу FOOTY.BG) от една страна и потребителите на FOOTY.BG (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на FOOTY.BG, потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези общи условия.

ФУУТИ ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. КОНСТАНТИН ИРЕЧЕК, 10, ет. 5; ЕИК: 207617006

РЕГИСТРАЦИЯ

За да получиш правото да извършваш валидни заявки за закупуване на предлаганите във FOOTY.BG стоки, е препоръчително първо да се регистрираш.

При регистрацията трябва да въведеш адреса, който ще се използва за доставка, твоето име и фамилия (попълнени на кирилица), e-mail, телефон(и) за връзка. Необходимо е да избереш и парола. След като се регистрираш успешно, при всяка отделна поръчка, имаш възможност да коригираш твоя телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочиш твой представител, който да приеме доставката. Увери се, че попълваш валидни данни.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

FOOTY.BG събира лични данни, които ние обработваме във връзка с цялостното ти обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката.

FOOTY.BG разполага с подробно описани политики за поверителност.

Ако имаte нужда от разяснения на политиката за защита на личните данни или във връзка с упражняването на твоите права относно съхраняването и управлението на личните ти данни, можеш да се свържеш с нас на [email protected].

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти, приложените отстъпки, ако има такива, и цената за доставка. Цената за доставка се изчислява и става видима в момента на предоставяне на валиден адрес за доставка.

При допуснати технически грешки при публикуване на цените, FOOTY.BG си запазва правото да откаже поръчката без да дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. FOOTY.BG се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.

 

ПРОМОЦИИ И ОТСТЪПКИ

Всички специални оферти, предложени на сайта, важат за определен период и/или до изчерпване на количествата.

Поставянето на продукт с намалена обявена цена в количката не гарантира получаването на отстъпката за този артикул, ако продуктът не бъде закупен (ако поръчката не е финализирана) в рамките на промоционалния период за този продукт.

Отстъпки, предоставени по време на различни кампании, не се натрупват, а се начислява само едната от тях. Например, ако даден артикул е с обявена намалена цена, а клиент разполага с промо код за специална отстъпка, то двете отстъпки не се сумират, нито пък едната отстъпка се начислява върху вече намалената стойност на продукта от другата отстъпка. Вместо това клиентът ще получи само отстъпката от промо кода.

Ако продукт, закупен на намалена цена бъде заменен с друг продукт, то вторият артикул се закупува според актуално обявената му цена, т.е. не се начислява автоматично същата търговска отстъпка, предоставена за първия продукт.

 

СРОКОВЕ И ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА

FOOTY.BG доставя поръчки в България, използвайки услугите на Еконт. Всички поръчки се изпълняват на следващия работен ден след поръчка.

Доставката до офис на Еконт е напълно безплатна, а до точен адрес е за сметка на клиента. 

Стандартният срок за доставка е 1 работен ден от момента на предаване на пратката на куриерите на Еконт. Внимание: за населени места с определен график на обслужване от куриера, срокът се удължава до деня за посещение на населеното място.

ФУУТИ ЕООД и сайтът FOOTY.BG не носят отговорност при забавяне на поръчки след предаването им на куриерите на Еконт. Въпреки това, в случай на проблем с получаването на изпратена поръчка, може да се свържете с нас – ние ще се опитаме да ви съдействаме за разрешаване на проблема.

ВАЖНО: При форсмажорни обстоятелства, по време на коледния сезон през Декември, както и при провеждане на кампании от типа „Черен петък“ и други извънредни ситуации е възможно забавяне на поръчките с няколко работни дни, в сравнение със стандартния срок за доставка. В тези ситуации срочността за изпращане на пратки не може да бъде прецизно калкулирана предварително, тъй като зависи от общия обем поръчки, изпратени към сайта, както и от моментната натовареност на куриерите. Благодарим за вашето разбиране.

Конкретната цена на доставката за дадена поръчка се изчислява автоматично от интегрирания в FOOTY.BG модул на Еконт и се показва на клиента при оформяне на поръчката.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на твоята поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност. В този случай ние ще установим контакт с теб в най-кратък срок;
2. Посочил си грешен или непълен адрес за доставка;
3. Липсва телефон за контакт с теб;
4. Липсва лице, което да приеме доставката на посочения адрес.

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за сметка на клиента.

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Плащане при получаване. Клиентите имат възможност да заплатят поръчаните продукти при тяхното получаване. Куриерите на Еконт разполагат с портативни пос устройства. Това дава възможност на клиентите при желание да извършат плащането с карта, вместо в брой. FOOTY.BG не носи отговорност, в случай че конкретен куриер не разполага с такова устройство по технически или други причини.


ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ / ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

Потребителят има право да откаже направена поръчка и да върне закупената от него стока (ако вече е доставена) в рамките на 14 дни от датата на получаването ѝ, по смисъла на Закона за защита на потребителите, без обективна причина за рекламация. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, но в този случай клиентът е длъжен да заплати всички транспортни и други разходи, свързани с връщането на стоката.

Когато връща вече заплатена стока, клиентът има право да избере дали да получи обратно заплатената сума, или да закупи нов продукт от сайта. Във втория случай се възстановява или заплаща само разликата в цената на двата продукта.

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за кореспонденция адрес.

ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА, РЕКЛАМАЦИИ

При констатация на производствен дефект, продуктът подлежи на замяна и в срок до 14 дни от получаването му FOOTY.BG се ангажира, той да бъде подменен с нов, да бъдат набавени и изпратени липсващи части или да бъде възстановена, заплатената за продукта сума, в случай на невъзможност за дистанционно отстраняване на дефекта, при което продуктът трябва да бъде върнат на доставчика. В този случай транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на FOOTY.BG.

Всички продукти имат и 1 година гаранция, която покрива електронните компоненти на продукта, по-специално тракерите на подложките на пищяла. В случай на неизправност не поради човешка грешка, а поради дефекти на продукта, ние ще заменим продукта безплатно по време на една година гаранционен период.