OUR STORES

VISIT OUR NEW
STORE IN NEW YORK

294 Bay Meadows Ave.
Bay Shore, NY 11706

ИНФОРМАЦИЯ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

За какъв спорт мога да използвам продуктите?

Продуктите ни са специално проектирани за футболисти на всяко ниво на играта.

Какво могат да измерят smart корите?

Smart коривте измерват 16 ключови показателя, които отразяват вашето представяне като скорост, ускорение, издръжливост, мощност и баланс на краката, общо разстояние, разстояние в минута, високоскоростно разстояние, разстояние за спринт, общо стъпки, калории, максимална скорост, общо спринтове, общо високоскоростни бягания, максимално ускорение, максимален скок, общ брой скокове, общи резки завои, използване на левия крак, използване на десния крак, максимална сила на ритане.

Доколко корите вършат основната си задача - да пазят краката?

Корите ни са сертифициран по стандартите CE/FCC/IC за осигуряване на безопасност при нормална употреба. Също така са CE-сертифициран по стандартите EN13061, за да гарантира свойствата на абсорбиране на удари и устойчивост на проникване на предпазителите, както и степента на защитно покритие и комфорт.

Колко точни са измерванията на продуктите?

Продуктите ни измерват над 100 показателя в секунда. Алгоритъмът е проектиран с множество процеси на машинно обучение, за да се гарантира точност. Общата точност може да достигне до 90% или дори по-висока с някои показатели. Ние продължаваме да подобряваме нашия алгоритъм, за да предоставяме точна и надеждна информация. Тези подобрения биват прилагани посредством софтуерни или хардуерни актуализации (ъпдейти).

Как да проверя състоянието на батерията?

Състоянието на батерията на тракерите можете да следите през мобилните приложения ("Ме" => "My smart shin guards" => "Device Info")

НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС